Μεγάλη μουσική παράσταση με το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα ΤΑΚΙΜ στον «ΑΝΕΣΙΣ»

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει στις 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 8:30 μμ, μια μεγάλη μουσική παράσταση με το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα ΤΑΚΙΜ στον Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ στο Αγρίνιο.

Έξι από τους σημαντικότερους δεξιοτέχνες της ελληνικής δημοτικής μουσικής συμπράττουν στο δυναμικό συγκρότημα των ΤΑΚΙΜ και μας προσκαλούν στο γοητευτικό μουσικό ταξίδι του Ελληνισμού μέσα στο χρόνο.

To Καφέ-Αμάν «Ελληνική Απόλαυσις» ξαναζωντανεύει σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λάμπρος Λιάβας, η οποία ταξιδεύει δεύτερη σεζόν σε όλη την Ελλάδα!

Σταθμοί του ταξιδιού τα Γιάννενα (με το «Γυαλί-καφενέ»), τα Βαλκάνια (με το «Γκρέτζι-Χάνι»), η Πόλη (με το «Καζίνο της Δέσποινας» στα Ταταύλα), η Σμύρνη (με τις «μπύρες» στην Προκυμαία), αλλά και η Αμερική (με τα Καφέ-Αμάν του Κατσαρού και της Μαρίκας στο Σικάγο και τη Νέα Υόρκη).

Ένα επικό ταξίδι-περιπέτεια, ένα αδιάκοπο δούναι και λαβείν ανάμεσα σε λαούς και πολιτισμούς, σε Ανατολή και Δύση. Σε κάθε μέρος ξεδιπλώνονται συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες, με επίκεντρο τους μεγάλους δεξιοτέχνες, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές που σφράγισαν τη μουσική παράδοση του Ελληνισμού, με γνωστά κι αγαπημένα κομμάτια, αλλά και αρκετά «κρυμμένα διαμαντάκια» που αξίζει ν’ ανακαλύψουμε!…

Ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό με χρώματα, ηχοχρώματα, σπάνιο οπτικό υλικό και προσεγμένες γεύσεις, με τη βαθειά γνώση του Λάμπρου Λιάβα και τη σπουδαία μουσική δεξιοτεχνία κι ευαισθησία των ΤΑΚΙΜ που αποτελούν οι: Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαγούτο), Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος (κλαρίνο), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Μερετάκης (κρουστά) και Γιάννης Πλαγιαννάκος (μπάσο).

Μαζί τους, οι εξαιρετικοί τραγουδιστές Γιάννης Νιάρχος και Κατερίνα Τζιβίλογλου και στην αφήγηση η ηθοποιός Δήμητρα Στογιάννη.

Σκηνική επιμέλεια: Σοφία Σπυράτου Καλλιτεχνική επιμέλεια-Κείμενα-Παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας. Οπτικό υλικό: Γρηγόρης Φιλίδης, Υπεύθυνος ήχου: Θανάσης Γκίκας, Υπεύθυνος φωτισμού: Τρύφωνας Κεχαγιάς

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων στο Αγρίνιο:

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου (ΓΕΑ), Παπαστράτειο Μέγαρο, Πλατεία Παναγοπούλου 4 (Συντριβάνι-Αγρίνιο). Τηλ.: 26410 26984. Ώρες: 9-11 πμ και 4-9 μμ.

Κατάστημα ΑΝΕΜΗ (Σωτηρία Αθανασοπούλου), Χ. Τρικούπη 9, Αγρίνιο (Ώρες καταστημάτων). Τηλ.: 6977285049,

Οι τιμές: 8 Ευρώ, μαθητικά φοιτητικά, 10 Ευρώ προπώληση, 12 Ευρώ στο ταμείο του κινηματογράφου πριν την παράσταση.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος