Στην τηλεόραση του Αντέννα ο Αιτωλοακαρνάνας Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Στη δέσμευση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να τρέξει άμεσα το κυβερνητικό έργο αναφέρθηκε ο Σπήλιος Λιβανός επισημαίνοντας πως «η ΝΔ προετοιμαζόταν εδώ και χρόνια για να είναι σήμερα έτοιμη».

«Υπήρχε μια μεγάλη προετοιμασία τα προηγούμενα χρόνια έτσι ώστε η κυβέρνηση της ΝΔ να ήταν άμεσα έτοιμη να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της» είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα και την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί.

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, είπε πως το φορολογικό νομοσχέδιο βοηθά τη μεσαία τάξη, ενώ με το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος είπε πως αποκομματικοποιείται η δημόσια διοίκηση: «Υπάρχουν ουσιαστικές θεσμικές αλλαγές που έχουν στον πυρήνα τους τη βελτίωση της σχέσης πολίτη-κράτους και την πάταξη της γραφειοκρατίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λιβανός, ο οποίος μίλησε και για τον νέο τρόπο λειτουργίας του υπουργικού συμβουλίου όπου, όπως τόνισε, οι συνεδριάσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Μέγαρο Μαξίμου «σε μια λογική αποσύνδεσης της πολιτικής από την εκτελεστική εξουσία. Πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας καλύτερα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας είπε πως η κυβέρνηση θα κριθεί απ’ το έργο της, θέτοντας παράλληλα ως στόχο τη «δημιουργία μίας νέας σχέσης του κράτους με τον πολίτη».

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο που ασκείται η πολιτική. Να σταματήσουμε να τσακωνόμαστε για το χθες και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για το αύριο. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι συνολικά η πολιτική μας για την οικονομία να αγκαλιάζει το σύνολο της κοινωνίας. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ταξική, εμείς θέλουμε να στηρίξουμε το σύνολο των πολιτών» είπε ο κ. Λιβανός.

Επίσκεψη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας της Πυροσβεστικής

Το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Δυτικής Ελλάδας της Πυροσβεστικής επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου ο κ. Λιβανός. Ενημερώθηκε απ’ τους αρμοδίους για τα μέτρα που έχουν ληφθεί κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο, για τον στρατηγικό σχεδιασμό, τα επιχειρησιακά σχέδια, αλλά και για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τόσο σε μέσα όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ συνεχάρη το προσωπικό για το έργο και την αυτοθυσία του ζητώντας να τον ενημερώνουν για τυχόν προβλήματα που υπάρχουν σε μια προσπάθεια να βρεθούν άμεσα λύσεις.

Στη συνάντηση έδωσαν το «παρών» ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Αχιλλέας Τζουβάρας, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διεθυντής του Πρώτου Πυροσβεστικού Σταθμού Βασίλης Μαρτζακλής και ο Προϊστάμενος της ΠΕΚΔΕ Αναστάσιος Καναβός.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος