Δεν έχει αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό της συναυλίας, παρά τον ασταθή καιρό

Μετά τους Locomondo, ο Δήμος Αγρινίου φιλοξενεί και τα Υπόγεια Ρεύματα για μία μοναδική συναυλία στην κεντρική πλατεία της πόλης, την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, με ελεύθερη είσοδο.

Η συναυλία, παρά τον ασταθή καιρό, είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (25/6), μετά το τέλος του αγώνα Δρόμου «Οδυσσέας», ο οποίος επίσης θα διεξαχθεί κανονικά, εφόσον φυσικά δεν αλλάξει απότομα ο καιρός και αρχίσει η βροχή.

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια, αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο, τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι DreamWalkers και Υπόγεια Ρεύματα «τρέχουν» για τον «Οδυσσέα»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος