Αναστήθηκαν και πάλι τα μεγάλα έργα στους αυτοκινητόδρομους της χώρας. Το Υπουργείο Υποδομών άνοιξε για τα καλά την «κάνουλα» της χρηματοδότησης και κάλυψε το «βερεσέ», που είχε δημιουργηθεί από τις αρχές του χρόνου.

Σύμφωνα με το ypodomes.com, ανώτατο στέλεχος των έργων στους άξονες λέει ότι «τώρα έχει σημασία να προχωρήσουν τα έργα για να ολοκληρωθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2017», που είναι και η τελική προθεσμία που έχει λάβει η χώρα μας για να κλείσει το κατασκευαστικό κομμάτι των έργων.

Ιόνια Οδός

Αρκετά χρήματα έχουν πέσει στα 2 έργα του ομίλου ΤΕΡΝΑ. Τόσο στην Ιόνια Οδό όσο και στον Ε65 έχουμε συνεχόμενη ροή χρημάτων. Η εικόνα στα έργα των 2 αξόνων επίσης είναι ενθαρρυντική με την Ιόνια Οδό να «φουλάρει τις μηχανές της» και το έργο να παρουσιάζει μεγάλη πρόοδο.

Ολυμπία Οδός

Στα μεγάλα έργα της Ολυμπίας Οδού επίσης έχουμε θετικές εξελίξεις καθώς αμέσως μετά τις εκλογές έχει ξεκινήσει και πάλι η επαφή προκειμένου να υπάρξει και εκεί μία θετική κατάληξη. Να θυμίσουμε πως στα έργα της Ολυμπίας Οδού έχει ήδη δοθεί μία «τεχνική» παράταση 9,5 μηνών λόγω νέων προδιαγραφών στα στηθαία ασφαλείας.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος