Οκτώ συλλήψεις για διάφορες υποθέσεις σε λίγες ώρες

Οκτώ συνολικά συλλήψεις έκαναν οι Αστυνομικές Δυνάμεις στην Αιτωλοακαρνανία τις τελευταίες ώρες για διάφορες υποθέσεις. Πιο αναλυτικά:

-Συνελήφθη 45χρονος το πρωί της Τετάρτης (11/7) στο Δοκίμι Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα στο οποίο ήταν προσωρινά υπεύθυνος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

-Συνελήφθη 35χρονος το πρωί της Τετάρτης (11/7) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης και μια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη 5,9 γραμμάρια κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, 11 σφαίρες πιστολιού και ένα ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες.

-Συνελήφθη 35χρονος το πρωί της Τετάρτης (11/7) στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και στερείται την απαιτούμενη άδεια.

-Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (11/7) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δύο άνδρες, διότι σε έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

-Συνελήφθη 56χρονος το βράδυ της Τετάρτης (11/7) στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος για υπόθεση ναρκωτικών.

-Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (11/7) σε περιοχή της Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο άνδρες, διότι λειτουργώντας δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είχαν αναπτύξει πάνω σε παραλία ξαπλώστρες, καρέκλες και ομπρέλες χωρίς να κατέχουν άδεια την απαιτούμενη άδεια.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος