Στις 8 και 9 Ιουνίου

Το Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου «Στα μονοπάτια των μύθων» διοργανώνει ο Δήμος Ναυπακτίας στο αρχαίο θέατρο της Μακύνειας το Σάββατο 8 Ιουνίου και την Κυριακή 9 Ιουνίου. Ώρα 19:00΄.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη συνεργασία των διευθυντών, των εκπαιδευτικών και των Δημοτικών Σχολείων που συμμετέχουν και την αρωγή της Εφορείας Αρχαιοτήτων και Λευκάδας. Ο θεσμός αυτός δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του φεστιβάλ και τη σκηνοθετική διδασκαλία των μαθητών έχει αναλάβει ο θεατρολόγος Δημ. Σιούντας με τη βοήθεια της Ευθ. Σταυρογιαννοπούλου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Εφορείας Αρχαιοτήτων οι θεατές που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη ότι δεν επιτρέπεται η χρήση φορητών καθισμάτων στο χώρο του θεάτρου, δεν θα επιτρέπεται είσοδος θεατών στο χώρο των μνημείων (θεάτρου και παρακείμενου ναού) που θα προστατευθούν με περισχοινίσεις, δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφίμων και ποτών εντός του παραχωρούμενου μνημείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και πιθανών δοκιμών και, τέλος, οι κυρίες παρακαλούνται ν’ αποφεύγουν τα αιχμηρά τακούνια.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος