Ευχαριστήριο εξέδωσε η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για τους εθελοντές ιατρούς που έρχονται στο Αγρίνιο. Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής και το προσωπικό της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) Αγρινίου, ευχαριστούν θερμά τους καταξιωμένους εθελοντές ιατρούς που έρχονται στο Αγρίνιο σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξετάζουν τα παιδιά, συζητούν με τους γονείς και σε συνεργασία με το θεραπευτικό προσωπικό στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή αποκατάσταση των παιδιών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Οι ιατροί αυτοί είναι:

Κωνσταντίνος Σκιαδάς, παιδονευρολόγος τέως Διευθυντής Νευρολογικής κλινικής, Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», Σήμερα συνεργάτης στο ΙΑΣΩ
Δημήτριος Πασπαράκης, παιδοορθοπεδικός τέως Διευθυντής Ορθοπεδικής κλινικής, Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σήμερα συνεργάτης στο Ιατρικό Αθηνών.
Δέσποινα Τσαμαδού οφθαλμίατρος, Αναπλ/τρια Διευθύντρια Παιδοοφθαλμολογικής. Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου OREBRO Σουηδίας.

Ευχαριστεί, τους εθελοντές ιατρούς του Αγρινίου κυρίους:

Χρήστο Σκαμνέλο ψυχίατρο Δ/ντή Κέντρου Ψυχικής Υγείας Αγρινίου.
Ιωάννη Αλεξόπουλο, ορθοπεδικό Διευθυντή Ορθοπεδικής Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Λάμπρο Αλεξόπουλο, οφθαλμίατρο.
Σωτήρη Μπάκα οδοντίατρο.
Θεόδωρο Κανελλόπουλο παιδίατρο-νεογνολόγο, Δ/ντη Παιδιατρικής Κλινικής Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αγρινίου.
Παντελή Παπαθανάση Ω.Ρ.Λ.

Και τις κυρίες:
Αλεξάνδρα Μέρμηγκα παιδίατρο.
Ελένη Βαλαβάνη παιδίατρο αναπτυξιολόγο.
Επίσης τις εθελόντριες, δασκάλα Κατερίνα Νταβανέλλου-Τσαμάκη και ειδική παιδαγωγό Ναυσικά Γκουράρου για την πολύτιμη βοήθεια σε μαθητές του κέντρου μας.

Όλους σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα κοντά μας καθώς η παρουσία σας και οι γνώσεις σας, μας είναι πολύτιμες για την καλύτερη θεραπευτική αντιμετώπιση των παιδιών μας.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος