Είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και στελέχη του Φορέα

Τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων επισκέφθηκε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας κύριος Γεώργιος Δημαράς και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και στελέχη του Φορέα.

Ξεναγήθηκε στην έκθεση και στον υπόλοιπο χώρο του Φορέα και ενημερώθηκε για τις πρόσφατες δραστηριότητές του. Απηύθυνε ειδικότερα ερωτήματα για την πορεία προώθησης των έργων αναβάθμισης της Λιμνοθάλασσας καθώς και για τα προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο γι αυτά.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε συγκεκριμένη τοποθεσία της Λιμνοθάλασσας και έκανε ο ίδιος παρατήρηση και φωτογράφηση υδροβίων και παρυδάτιων πουλιών από πολύ κοντινή απόσταση δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο για τη στρατηγική που ακολουθεί ο Φορέας για την προστασία τους συνεργαζόμενος στενά με την τοπικούς φορείς και γενικότερα με την τοπική κοινωνία.

Τέλος, εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί και πάλι το ταχύτερο δυνατόν την περιοχή και να περιηγηθεί στο Εθνικό Πάρκο, ώστε να αποκτήσει και «ιδίοις όμασι» γνώση για τις αξίες αλλά και για τα προβλήματά του.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος