Από 19 έως 24 Ιουνίου

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι το Ελληνο-Πακιστανικό Επιμελητήριο υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, οργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή στο Πακιστάν από τις 19-24 Ιουνίου 2019 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πακιστανικών Επιμελητηρίων, το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας στη Lahore, το Διεθνές Επιμελητήριο του Πακιστάν στο Karachi και την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Πακιστάν.

Οι παραπάνω φορείς θα αναλάβουν τη διοργάνωση συναντήσεων Β2Β μεταξύ Ελληνικών και Πακιστανικών επιχειρήσεων.

Τομείς

Η Επιχειρηματική Αποστολή αφορά κατά κύριο λόγο τους ακόλουθους τομείς: Φάρμακα, Ενέργεια, Τεχνογνωσία Μελέτες έργων, Project Management κατασκευών και Είδη διατροφής και κυρίως ελαιόλαδο, ελιές και χυμοί φρούτων.

Αφού συγκροτηθεί η λίστα με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα σταλεί στους προαναφερόμενους φορείς για την ανεύρεση Πακιστανικών επιχειρήσεων και την διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων ώστε η αποστολή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συμμετοχή – Κόστος

Το κόστος της μετάβασης και της διαμονής βαρύνει τους συμμετέχοντες και θα ανέλθει από 2.000-3.000, ανάλογα με τις πόλεις που θα επισκεφτούν οι επιχειρηματίες για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται ν’ αποστείλουν συμπληρωμένη τη Φόρμα Συμμετοχής, που μπορούν να προμηθευτούν από την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή από το portal του Επιμελητηρίου www.etakcci.gr, έως 10/05/2019 (10 Μαΐου 2019) Υπόψη Κ. Αλέξανδρου Κομίνη με email: [email protected]

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος