Κοπή πίτας στον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου, παρουσία πλήθους αθλητών/τριών, μελών και φίλων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΝΟΜ Κωνσταντίνος Πασιόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ομίλου το 2017 και πιο συγκεκριμένα για το τμήμα υδατοσφαίρισης λόγω απουσίας του Αντιπροέδρου και εφόρου του τμήματος Σπύρου Κατσαβού. Ευχαρίστησε επίσης τον Δήμαρχο για την στήριξη και για την πρόθεση του να κατασκευαστεί επιτέλους κολυμβητήριο στο Μεσολόγγι.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο οποίος επιβεβαίωσε την στήριξη του και αναφέρθηκε στις θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του κολυμβητηρίου και ο Αντιπεριφεριάρχης Νίκος Μπαλαμπάνης που είναι πάντα αρωγός του Ομίλου.

Ο Γ.Γ και έφορος ιστιοπλοΐας Δημήτρης Αθανασίου παρουσίασε το νέο τμήμα της ιστιοπλοΐα τριγώνου /optimist για παιδιά, ενώ ανακοίνωσε την λήξη της 24ης Σχολής Ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. Από την άλλη, ο ταμίας και έφορος κάνοε καγιάκ Γερ. Κοτσίρης παρουσίασε τις δράσεις του κάνοε-καγιάκ και ο έφορος κολύμβησης Βασ. Σπυρόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις της ακαδημίας κολύμβησης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι αθλητές του κάνοε καγιάκ Ντρε Πέπη, Κατσαγάνη Μαρία, Διαμαντόπουλος Βασίλης και Κουφός Χρήστος για τις Πανελλήνιες διακρίσεις τους και οι μαθητές της 24ης σειράς ΣΙΑΘ παρέλαβαν τα διπλώματα τους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παν. Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου Άντζελα Καζαντζή και ο ιδρυτής της «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» Νίκος Κορδόσης, οι οποίοι και παρέδωσαν τα βραβεία στους αθλητές.

«Ευχαριστούμε όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε να είναι δημιουργικό το 2018» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος