Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (20/3) η Πειραματική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου με το έργο «οι Κακοί του Σαίξπηρ». Η παράσταση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 9 Απριλίου 2017, ανεβαίνει στο κτίριο της δωρεάς των Αφών ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ (Νέες καπναποθήκες Παπαστράτου στον 4ο όροφο).

Η παράσταση γίνεται σε έναν μη θεατρικό χώρο με συμβολικό χαρακτήρα. Οι θεατές θα κινούνται από τη μία σκηνή στην άλλη στον ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΡΟΦΟ των Νέων Καπναποθηκών των Αφών Παπαστράτου, γνωστό σε όλους ως ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ κτήριο, εκεί όπου έχει μεταφερθεί το βεστιάριο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ανάμεσα στις μνήμες, του κτηρίου από τα καπνά και τα κοστούμια όλων των παραγωγών του Θεάτρου της πόλης μας από την ίδρυσή του, θα ταξιδέψει ο θεατής.

Την ιδιαιτερότητα της παράστασης την καθορίζει ο περιορισμένος αριθμός θέσεων (30) ανά παράσταση. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα για την παράσταση.

Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 17 ετών.

Σύνθεση κειμένων / Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ
Σκηνικά / Κοστούμια: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΑΣ
Φωτισμοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΠΟΣ
Βοηθός σκηνοθέτη: ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΟΤΙΔΑΣ
Φωτογραφίες: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

παίζουν: ΚΑΤΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑ, ΠΑΝΟΣ ΝΑΚΟΣ, ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΑΝΤΖΗ, ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΟΤΙΔΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΛΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 10€. Διάρκεια παράστασης: 60’
Πρεμιέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 Μαρτίου 2017, ώρα 21.00
Κρατήσεις εισιτηρίων στο γραφείο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 26410 21158 (9:00-13:00). Πώληση εισιτηρίων καθημερινά στο ταμείο του Θεάτρου (11:00-12:00 και 20:00-21:00).

Την ημέρα της παράστασης, οι θεατές που πρόκειται να την παρακολουθήσουν, θα συναντιούνται στο ταμείο του Θεάτρου (ώρα 21.00), από το οποίο θα αναχωρούν για το ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ (Νέες καπναποθήκες Παπαστράτου) με τη συνοδεία ταξιθέτριας.

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος