Συνεχίζονται οι εγγραφές

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου Νίκου Νάσιου, συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2019-2020 των πολιτών που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν το απολυτήριο του Γυμνασίου.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας είναι Δημόσιο Γυμνάσιο Ενηλίκων που λειτουργεί στο Αγρίνιο από το 2003. Δίνει μια Δεύτερη Ευκαιρία στη μόρφωση των ενηλίκων εκπαιδευόμενων, μέσα από το ευέλικτο και ανοικτό πρόγραμμα σπουδών του που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα τους.

Οι εκπαιδευόμενοι πρέπει να είναι 18 ετών και άνω. Η φοίτηση διαρκεί δύο (2) χρόνια. Χορηγείται απολυτήριο Γυμνασίου.

Τα μαθήματα γίνονται το απόγευμα τις ώρες 4:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ. Εκδίδεται Μαθητικό Δελτίο για τη δωρεάν μετακίνηση στο σχολείο με το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες για να εγγραφούν, συμπληρώνουν αίτηση φοίτησης στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά: Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας και πιστοποιητικό γέννησης.

Οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2019-2020 γίνονται καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου: 4:30 μ.μ. έως 8:30 μ.μ, στη Διεύθυνση: Δεληγιώργη 27 Αγρίνιο, Τηλ. 26410 56100.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος