Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Οι ειδικότητες

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για δυο θέσεις εργασίας στελεχών υποστήριξης στην υλοποίηση των έργων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου».

Η πρόσκληση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει ότι για την υλοποίηση του έργου ‘Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου’ στο οποίο ο Σύλλογος είναι συνδικαιούχος με τον Δήμο Αγρινίου, θα προκύψουν δυο (2) θέσεις εργασίας (στελεχών) με τις ακόλουθες ειδικότητες:

-Στέλεχος 1 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Π.Ε.
-Στέλεχος 2 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΣΠΑ Π.Ε.

Η επιλογή θα γίνει από το Μητρώο Στελεχών που η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) θα συστήσει και με τη σύμφωνη γνώμη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Στο Μητρώο Στελεχών μπορούν να ενταχθούν όλα ανεξαιρέτως τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια και δεν εμπίπτουν στις απαγορευτικές διατάξεις της προκήρυξης.

Για πληροφορίες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στο Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου στο τηλ. 2641057390 ή στην Γραμματέα του Συλλόγου κ. Χάιδω Παπαζήση στο τηλ 2641055448.»


Όλες οι διαθέσιμες ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ»

Περισσότερες θέσεις εργασίας  μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας πλην της Ναυπάκτου.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος