Ανακοίνωση εξέδωσε η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου (ΠΕΕΓΕΠ) σχετικά με τη μελέτη για το Πάρκο Αγρινίου, όπου διευκρινίζει ορισμένα πράγματα, σε συνέχεια της μεγάλης κουβέντας που έχει προκύψει στο Αγρίνιο για την μελέτη του Παπαστράτειου Πάρκου.

Αναλυτικά:

«Με ευκαιρία τη συζήτηση που έχει προκύψει στο Αγρίνιο, σχετικά με την επιστολή γραπτής εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Π.Ε.Ε.Γ.Ε.Π., οφείλουμε να αποσαφηνίσουμε ότι:

1. H Ένωσή μας ουδεμία σχέση έχει με ουδεμία δημοτική παράταξη της πόλης του Αγρινίου. Το έγγραφό μας (με αριθ. πρωτ.: 1022 / 21.11.2016) κοινοποιήθηκε αρμοδίως στο Δήμο Αγρινίου. Για το περιεχόμενο του προαναφερόμενου εγγράφου, υπήρξε προφορική και γραπτή ενημέρωση από μέλος της Ένωσης σε όσα εκ των μελών του δημοτικού συμβουλίου έχουν δείξει σχετικό ενδιαφέρον, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, στις 21 Νοεμβρίου 2016.

2. Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στους πολίτες του Αγρινίου – που συμμετείχαν στην ημερίδα δράσης ενημέρωσης της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Προστασία και Αναζωογόννηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, ήδη από τις 8 Δεκεμβρίου 2013 – σχετικά με την πρόθεσή της να αναλάβει αφιλοκερδώς τη διαχειριστική μελέτη του Πάρκου Αγρινίου. Όπως επίσης, η σχετική πρόταση διατυπώθηκε προφορικά από το μέλος της Ένωσης κ. Δημήτρη Γερονίκο στο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, το Σεπτέμβριο του 2014, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου με μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου.
Συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην παλιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αγρινίου).

3. Η αποστολή του εγγράφου τρεις φορές τη Δευτέρα 21.11.2016 στο Δήμο Αγρινίου, οφείλεται σε τεχνικό λάθος εκ μέρους της Ένωσης. Οπωσδήποτε, ως τελική μορφή χρειάζεται να λαμβάνεται η τελευταία αποστολή, όπου διευκρινίζεται με σαφή τρόπο ότι αποτελεί την ορθή επανάληψη του εγγράφου.»

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος