Τα κέρδη της συναυλίας θα διατεθούν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές της Αττικής

Μετά την κήρυξη τριήμερου πένθους για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα μεταφέρεται για την Δευτέρα 30 Ιουλίου.

«Ο σκοπός παραμένει ίδιος και έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο να συσπειρωθούμε για αυτή τη σημαντική προσπάθεια» αναφέρουν οι διοργανωτές, το Κέντρο Λόγου, Τέχνης κι Επιστήμης «Αμφιλοχίας Διόδος».

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου (21:30), το Λιμάνι της Αμφιλοχίας θα μετατραπεί σε μια απέραντη γιορτή και θα πλημμυρίσει από μελωδίες και τραγούδια του μοναδικού Γιώργου Νταλάρα, που θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Αμφιλοχία.

«Τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προσπερνάμε. Η μουσική ωστόσο ενώνει και αυτή τη φορά θα  προσπαθήσουμε να γίνει το «φάρμακο»  για εκατοντάδες συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται  από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής» υπογραμμίζει το Κέντρο.

Η «Αμφιλοχίας Δίοδος» ανακοίνωσε επίσης πως όλα τα κέρδη από τη συναυλία της Δευτέρας θα διατεθούν στους πληγέντες.

«Ας μετατρέψουμε αυτή τη συναυλία σε γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, όλοι μαζί ας δηλώσουμε βροντερό ‘παρών’ για εκείνους που μας έχουν ανάγκη» κλείνει την ανακοίνωσή της η «Αμφιλοχίας Δίοδος» απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο για συμμετοχή.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος