Σοβαρό επεισόδιο με απειλή όπλου, εξύβριση και… ξύλο πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/10), στο Αγρίνιο, σε βενζινάδικο.

Σύμφωνα με καταγγελία του 53χρονου ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων, ένας 51χρονος κι ένας 47χρονος μετέβησαν στο πρατήριό του, όπου εφοδίασαν τέσσερα ΙΧ φορτηγά με πετρέλαιο, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ χωρίς να του καταβάλλουν το αντίτιμο. Στην καταγγελία του, ο 53χρονος αναφέρει επίσης ότι ο 51χρονος απείλησε με όπλο τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου, ενώ παρέδωσε σε έναν 33χρονο που βρισκόταν στο σημείο χαρτονόμισμα με υπολείμματα κρυσταλλικής λευκής σκόνης.

Ο 51χρονος, ο 47χρονος και ο 33χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ το χαρτονόμισμα με τα υπολείμματα κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακό έλεγχο. Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης στην κατοχή του 51χρονου δράστη και κατέσχεσαν ένα πιστόλι replica.

Μετά τη σύλληψή τους, ο 51χρονος και ο 47χρονος υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του πρατηριούχου και του υιού του για απειλές, εξύβριση, απλές σωματικές βλάβες και κλοπή καυσίμου από τα οχήματά τους.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος