Ρεκόρ συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση

Το διήμερο 13 και 14 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Τριχωνίδα το 9ο Trichonian Wakeboard 2018, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών με 54 αθλητές και 8 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποιοι τίμησαν το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το άθλημα.

Με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα την Περιφερειακή ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ο Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου «ΤΡΙΤΩΝ», υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Θ.ΣΚΙ και με την υποστήριξη των Δήμων Θέρμου και Αγρινίου, διοργάνωσε για ένατη συνεχή χρονιά το κύπελλο υδροσανίδας Τριχωνίδας.

Η διοργάνωση κατάφερε να δημιουργήσει νέο ρεκόρ συμμετοχών και να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από αθλητές και συνοδούς αλλά και γονείς αθλητών.

Ο Τρίτων απέσπασε 10 μετάλλια σε συνέχεια των 9 μεταλλίων που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Βουλιαγμένη στις 5-7 Οκτωβρίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι με αυτές τις διακρίσεις ο Τρίτων κατακτά τα τελευταία χρόνια την δεύτερη θέση Πανελληνίως πολύ κοντά στον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης.

«Το πολύ υψηλό επίπεδο διοργάνωσης μας επιτρέπει να οραματιζόμαστε σύντομα την διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Τριχωνίδα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τρίτων.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος