Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

“Έφυγε” σε ηλικία 58 ετών ο Τάκης Κοθρούλας – Συλληπητήρια από την ΟΠΣΥΞ

Κοινοποίηση

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Την απώλεια του μέλους της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρη (Τάκη) Κοθρούλα του Θεοδώρου από την Κωνωπίνα ανακοίνωσε το Κεντρικό Συμβούλιο της ΟΠΣΥΞ, που εξέδωσε ψήφισμα για τον θάνατό του. Ο άτυχος Ξηρομερίτης, έχασε τη ζωή του από τροχαίο δυστύχημα στην γέφυρα Π. Ράλλη και Κηφισού, σε ηλικία 58 ετών, την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Το Κεντρικό Συμβούλιο συνήλθε την Τρίτη 25 Ιουνίου, ύστερα από επείγουσα πρόσκληση του Προέδρου Δημήτρη Στεργίου, μετά την θλιβερή είδηση κι εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Κεντρικό Συμβούλιο εκτιμώντας την αστείρευτη προσφορά του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ότι απετέλεσε εξαίρετο παράδειγμα Ξηρομερίτη

ΨΗΦΙΖΕΙ

1.-Να παραστούν στην κηδεία του, που θα γίνει στη γενέτειρα του Κωνωπίνα, ο Πρόεδρος και Μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου.
2.-Να επιδοθεί το ψήφισμα αυτό στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3.-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στην επόμενη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου.
4.-Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
5.-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό και ηλεκτρονικό Αιτωλοακαρνανικό τύπο.

Ο Δημήτρης (Τάκης) Κοθρούλας του Θεοδώρου είχε μεγάλη πορεία και προσφορά στο πολιτιστικό-πατριδοτοπικό κίνημα, αφού επί σειρά ετών, διετέλεσε μέλος στο Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών (ΟΠΣΥΞ), στην Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και στο Σύλλογο Κωνωπινιωτών. Ήταν εξαίρετος άνθρωπος, καλός πατριώτης, αγαπητός σε όλους, μαχητικός και δραστήριος, γεμάτος ενέργεια και ζήλο και το Ξηρόμερο χάνει ακόμα ένα αξιόλογο μέλος της, που προσέφερε πολλά στον πολιτισμό.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Στεργίου
Ο Γεν. Γραμματέας
Αθανάσιος Γεροδημήτρης

Συλλυπητήρια από τον Καραγκούνη

Ο Κώστας Καραγκούνης με αφορμή την απώλεια του Τάκη Κοθρούλα έκανε την εξής δήλωση:

“Με θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο χαμό του Τάκη Κοθρούλα χθες μετά την ομιλία μου στην Αθήνα. Ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζα προσωπικά γεμάτος όρεξη για ζωή. Χάθηκε απότομα και πολύ νωρίς. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.”

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: