Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ζαμπάρας: «Απογοητευτική η κατάσταση στο ΔΑΚ Αγρινίου»

Ερώτηση του Βουλευτή για τη χρηματοδότηση και το χρονοδιάγραμμα των έργων αποκατάστασης

Κοινοποίηση

Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και την Υπουργό Εσωτερικών κατέθεσε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας και ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α. Μεϊκόπουλος, με θέμα την κακή κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Εδώ και καιρό έχουν έρθει στα φώτα της δημοσιότητας εικόνες από τις απογοητευτικές συνθήκες που αναγκάζονται ν’ αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Όπως αναφέρουν οι Βουλευτές, «το ταρτάν του σταδίου είναι κατεστραμμένο με μεγάλες λακκούβες και εξογκώματα που δημιουργούν επικίνδυνη συνθήκη άθλησης. Από το 2021 είχαν δεσμευθεί τα απαραίτητα χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά τρία χρόνια μετά δεν έχει προχωρήσει η αντικατάστασή του».

Ο αθλητικός χώρος του σταδίου χρησιμοποιείται καθημερινά από πλήθος κόσμου με αποτέλεσμα και να μην μπορούν να αθληθούν σωστά, αλλά κυρίως να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και να αποφεύγουν εν τέλει να το χρησιμοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι Βουλευτές ρωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς εάν θα προχωρήσουν άμεσα στην αναγκαία χρηματοδότηση και στα αναγκαία έργα αποκατάστασης και με ποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: