«Ξύπνα Βασίλη» του Δημήτρη Ψαθά από την θεατρική ομάδα «Πρόζακ»

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2022 – Στις 28 Σεπτεμβρίου

Την παράσταση «Ξύπνα Βασίλη» του Δημήτρη Ψαθά θα παρουσιάσει στην αίθουσα του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Πρόζακ» του Καλλιτεχνοχωρίου, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2022, στις 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη, απαραιτήτως με δελτία εισόδου. Τα δελτία θα διανέμονται στην είσοδο του θεάτρου, από 19:00 έως 21:00.

Ο Βασίλης, ο οποίος διακατέχεται από συντηρητικές πολιτικές πεποιθήσεις, διαπληκτίζεται συνεχώς με τον αριστερό συνάδελφό του. Στην Αθήνα έρχονται η μάνα και η αδερφή του, η οποία επίσης είναι αριστερή. Ο Βασίλης αρχίζει και ανησυχεί. Όταν η αδελφή θα ερωτευτεί τον ομοϊδεάτη της συνάδελφο του συντηρητικού αδελφού της και θα τον παντρευτεί, οι αντιρρήσεις του Βασίλη κορυφώνονται. Θα απολυθεί επειδή ζήτησε αύξηση και θα αρνηθεί για πρώτη φορά να αγοράσει το λαχνό, ο οποίος θα δώσει μια περιουσία στον συνάδελφό του. Ο Βασίλης θα χάσει τα λογικά του και θα νοσηλευτεί σε κλινική. Παίρνοντας εξιτήριο, θα διαπιστώσει ότι το πλούσιο πλέον ζευγάρι, με τις άλλοτε αριστερές πεποιθήσεις, έχει μεταβληθεί σε αυτό που ακριβώς απεχθανόταν παλιά.

Σκηνοθεσία/διασκευή/μουσική επιμέλεια: ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
Κουστούμια: Η ΟΜΑΔΑ
Μακιγιάζ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΡΑΛΗ
Κομμώσεις: ΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΥ
Επιμέλεια ήχου: ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΡΜΟΣ
Video spot: ΠΑΝΔΩΡΑ ΜΠΑΡΚΑ, ΤΑΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ

Παίζουν: ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ, ΘΩΜΑΣ ΑΥΖΙΩΤΗΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΝΤΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ, ΕΥΗ ΒΕΡΡΗ, ΒΛΩΤΙΝΑ ΠΟΥΔΑΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ, ΜΑΡΤΖΗ ΒΑΪΤΣΑ, ΔΩΡΑ ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ, ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑΣ, ΤΑΡΙΑ ΘΕΜΕΛΗ, ΠΑΝΔΩΡΑ ΜΠΑΡΚΑ.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google.

Ενεργειακό Νόρα Καρατσικάκη - Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος