Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Τούντορ: “Γαμ$^*νη χημεία”

Κοινοποίηση

Ξέσπασε ο Ίγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου. Ο Κροάτης τα έβαλε με την προσωπικότητά που έχουν κάποιοι παίκτες του “Δικεφάλου”, αλλά έδωσε εύσημα στον Τζιόλη για την δουλειά που κάνει στο γήπεδο. Αναλυτικά:

“Ήταν κακή εμφάνιση. Έχουμε ψυχολογικά θέματα στα αποδυτήρια. Οι παίκτες δεν διαχειρίστηκαν την πίεση που έχουν και ως συνέπεια ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε. Κάποιοι παίκτες δεν είναι ίδιοι όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Προσπαθούμε αυτό να το δουλέψουμε στις προπονήσεις… Γνωρίζω πολύ καλά ποιο είναι το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να είμαι ειλικρινής για να το πω, εδώ μπροστά σας. 

Ο Μπερμπάτοφ είχε μια καλή ευκαιρία αλλά δεν μπήκε το γκολ και είμαστε στο ίδιο σημείο που ήμασταν πριν το παιχνίδι.

Θα μιλήσουμε αύριο στα αποδυτήρια. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν από απουσίες, κάποιοι είναι εκτός φόρμας, κάποιοι δεν διαχειρίζονται σωστά την πίεση και κάποιοι περιμένουν πολλά από συμπαίκτες τους. Οταν αυτά είναι μαζί….

Δεν ήρθα εδώ για να ρίξω ευθύνη στους παίκτες. Είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνει την ευθύνη αλλά δεν φταίει μόνος ένας. Έχω κουραστεί να φταίει ο προπονητής όταν κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την πίεση. Γιατί πάντα ο Τζιόλης είναι αυτός που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο; Με αυτόν είμαι καλός ψυχολόγος, με τους άλλους δεν είμαι; Αυτόν τον βοηθά ο προπονητής και κάποιους όχι; Ο Τζιόλης είναι πρώτα άντρας και μετά ποδοσφαιριστής. Όταν κάποιοι έχουν μηδέν προσωπικότητα, δεν φταίει ο προπονητή”.

  • Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ξεσπώντας στην τοποθέτησή του φώναξε “f#^$ing chemistry” (σ.σ. γαμ$^*νη χημεία”), μετά ζήτησε συγνώμη και αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: