Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Θάνατος νεογνού στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Κοινοποίηση

Καθυστερήσεις στην μεταφορά της εγκύου καταγγέλλει ο πατέρας

Τα αίτια του θανάτου ενός νεογέννητου μωρού απασχολούν το νοσοκομείο Αγρινίου και Μεσολογγίου μετά από καταγγελία των γονιών.

Σύμφωνα µε τα όσα καταθέτει το ζευγάρι, η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει, όμως δεν εφημέρευε κανένας γιατρός και έτσι για πολλή ώρα οι μαίες και άλλων ειδικοτήτων γιατροί, προσπαθούσαν να προσφέρουν βοήθεια στην ετοιμόγεννη.

Σύμφωνα µε πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, ειδοποιήθηκε μαιευτήρας, αλλά λόγω του ότι δεν είχε εφημερία δεν προσήλθε. Έτσι, μετά από δυο περίπου ώρες, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου γέννησε, αλλά το μωρό δυστυχώς ήταν νεκρό.

Οι γονείς από την πλευρά τους, κάτω από το βάρος της απώλειας του παιδιού τους, καταγγέλλουν ότι δεν έτυχαν και της καλύτερης αντιμετώπισης, αλλά εκείνο που θέλουν να μάθουν είναι οι λόγοι για τους οποίους το νεογνό έχασε τη ζωή του. Αυτό φυσικά θα φανεί από την νεκροψία – νεκροτομή που έγινε, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σύντομα…

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: