Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Καραπάνου με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Κοινοποίηση

Με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, συναντήθηκε την Τρίτη 29/11 ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Καραπάνος μίλησε για το έργο και την κοινωνική προσφορά των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, ενώ αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν την περιοχή ευθύνης, όπως η ενδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων και η αποκατάσταση του στεγαστικού προβλήματος. Απαντώντας στο ίδιο θέμα, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτήρισε το στεγαστικό ως ζήτημα στρατηγικής σημασίας, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση για θετική επίλυσή του.

Τον κ. Κωνστσαντίνο Τσουβάλα συνόδευαν κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ο Γενικός Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδας Αντ/γος Αρ. Ανδρικόπουλος, ο γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Δυτικής Ελλάδας Υπ/γος Φ. Τσόλκας, και ο Αστυνομικός Δ/ντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας Ιωάν. Ματσούκας.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: