Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Στις 21 Σεπτεμβρίου οι κατατακτήριες εξετάσεις στη Β’ Γυμνασίου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων

Με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας προκηρύσσονται οι παρακάτω κενές θέσεις μαθητών-τριών για κάλυψη του Καλλιτεχνικού
Γυμνασίου Μεσολογγίου, ως εξής:

Β΄ Γυμνασίου:

-Εικαστικά: Δύο (2) μαθητές
-Χορός: Πέντε (5) μαθητές
-Θέατρο: Έξι (6) μαθητές

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με κατατακτήριες εξετάσεις, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το πρωί στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται από τους γονείς – κηδεμόνες ηλεκτρονικά μέχρι και την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο [email protected].

Αναλυτικά το πρόγραμμα εξετάσεων έχει ως εξής:
-Κατεύθυνση Εικαστικών: 08:00-12:00
-Κατεύθυνση Χορού: 08:30-11:00
-Κατεύθυνση Θεάτρου: 12:00-14:30

Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής: https://drive.google.com/file/d/1qkcAfU-4VFdry1r9gVKjc82wnkKsVY-4/view?usp=sharing

Σε περίπτωση που μαθητής επιθυμεί να είναι υποψήφιος σε δύο (2) κατευθύνσεις, ο γονέας-κηδεμόνας του υποβάλλει διαφορετική αίτηση για κάθε κατεύθυνση.

Όσον αφορά στην κατεύθυνση Χορού, οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να αποστείλουν επιπλέον Ιατρικές Βεβαιώσεις υγείας και καλής φυσικής/ορθοπεδικής κατάστασης από Παθολόγο/Παιδίατρο και από Ορθοπεδικό γιατρό, στις οποίες θα βεβαιώνεται η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην κατεύθυνση Χορού των Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: