Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

ΙΝ Αγίου Δημητρίου: Συσσίτια για όλο το καλοκαίρι

Κοινοποίηση

Από το 2011 έχουν προσφερθεί πλέον των 400.000 μερίδων

Συνάντηση των εθελοντών – εθελοντριών του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Ναού, κάτω από τον πλάτανο. Όπως ειπώθηκε, τα συσσίτια θα λειτουργήσουν και φέτος για όλο το καλοκαίρι.

Στην εισήγησή του, ο π. Κωνσταντίνος Καντάνης ευχαρίστησε τις εθελόντριες για τη συνεχή προσφορά τους από το 2011, αφού μέχρι σήμερα έχουν προσφερθεί πλέον των 400.000 μερίδων, ρουχισμός, σχολικά είδη, δέματα αγάπης σε ανθρώπους της πόλης που το είχαν ανάγκη.

Χαρακτήρισε ως θαυμαστό γεγονός ότι τα συσσίτια ανταπεξήλθαν αυτή τη περίοδο, εξήρε βέβαια τη βοήθεια της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου, που προσέφερε για δυο εβδομάδες, από 10 έως 26 Ιουνίου, 100 μερίδες ημερησίως κι έφερε ανακούφιση στα συσσίτια, τα οποία έπρεπε να μαγειρεύουν μόνο τις υπόλοιπες 100 γι’ αυτή την περίοδο.

Στη συνέχεια έλαβαν το λόγο αρκετές εθελόντριες κι εξέφρασαν τις εμπειρίες που έζησαν στα συσσίτια.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: