Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Συνεδρίαση Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Μεσολογγίου

Συνεδρίασε εκ νέου την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Ι.Π. Μεσολογγίου, το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό την καταγραφή κι αποτίμηση των προβλημάτων απ’ τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, με κύριο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους που προκάλεσαν πτώσεις δένδρων εντός αστικής περιοχής.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος, οι συνεδριάσεις του Τοπικού Οργάνου είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς μπορούν να επισημάνουν που και πώς μπορούν να γίνουν διορθωτικές επεμβάσεις από τις υπηρεσίες είτε του Δήμου είτε της Περιφέρειας. Επεσήμανε δε πως για την πρόληψη πιθανών κινδύνων είναι απαραίτητη και σημαντική η συνεργασία όλων για την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων όπου υπάρχουν.

Ο κ. Λύρος σημείωσε ταυτόχρονα πως κάθε νέα εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που προσθέτει στην άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών τους, αναδεικνύει παράλληλα χρόνια προβλήματα όπως είναι οι ελλείψεις σε μηχανήματα αλλά και προσωπικό τεχνικών ειδικοτήτων.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: