Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση ΠΑΕ και ΓΦΣ Παναιτωλικού με την Σταρακά

Κοινοποίηση

Οι προτάσεις που έθεσε ο Παναιτωλικός στην υποψήφια Δήμαρχο

Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του ΓΦΣ Παναιτωλικός ζήτησε και είχε την Παρασκευή (5/4) το πρωί η υποψήφια Δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά, για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και τον Σύλλογο.

Αφού ευχαρίστησαν την κ. Σταρακά για τη σημαντική συμβολή της από τη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, στην προώθηση του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Παναιτωλικού και διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων» που πρόσφατα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατέθεσαν προτάσεις για τη συμμετοχή της Δημοτικής αρχής σε περαιτέρω έργα, όπως:

  • Την παρέμβαση στον περιβάλλοντα χώρο (επέκταση πεζοδρομίων στην οδό Προυσιωτίσσης, ανάπλαση της πλατείας, κατασκευή θέσεων στάθμευσης κ.α.) και την ενοποίησή του με το Δημοτικό Πάρκο, που θα αναβαθμίσει συνολικά την περιοχή.
  • Έργα βελτίωσης της οδικής πρόσβασης στο Αθλητικό Κέντρο Emileon, όπου αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες νέοι και επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα (κακό οδόστρωμα, απουσία σήμανσης και διαγράμμισης, ελλιπής φωτισμός) από το εγκαταλειμμένο οδικό δίκτυο.
  • Τη μελέτη αξιοποίησης Δημοτικής έκτασης νοτιοανατολικά του γηπέδου Δοκιμίου, με την κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ κ.α.) και γηπέδων ποδοσφαίρου, που θα στεγάσουν τις ανάγκες των Σωματείων της πόλης.

“Τα παραπάνω αιτήματα θα τεθούν αναλυτικά υπόψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων και θα ζητηθεί η δέσμευσή τους να διεκδικήσουμε από κοινού την υλοποίησή τους” αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: