Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Συνάντηση Λύρου με εκπροσώπους του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

Στο επίκεντρο η ενίσχυση του Νοσοκομείου με προσωπικό

Με τον Διοικητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρη Τομαρά, μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας Σπύρο Κέκκελο και την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Α. Ακριβοπούλου, συναντήθηκε την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος.

Έγινε αναφορά σε ζητήματα που αφορούν την καλή λειτουργία του Νοσοκομείου με σημαντικότερο αυτό της άμεσης ανάγκης ενίσχυσης σε προσωπικό είτε ιατρικό είτε νοσηλευτικό, καθώς η επικείμενη συνταξιοδότηση εργαζομένων αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στα αιτήματα στελέχωσης του νοσηλευτικού ιδρύματος, τονίζοντας παράλληλα πως “η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας είναι θέμα που αφορά όλους και πρέπει προς αυτή την κατεύθυνση να υπάρξει άμεση συνεργασία και συντονισμός ενεργειών”. Όπως είπε ο κ. Κώστας Λύρος “το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα πρέπει να ανακτήσει την παλαιά δυναμικότητά του, καθώς υπήρξε ένα από την πληρέστερα περιφερειακά νοσηλευτικά ιδρύματα. Ευχαρίστησε δε όλους, καθώς -όπως είπε- παρά τα προβλήματα το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου επιδεικνύει ιδιαίτερη ευσυνειδησία και αυξημένο αίσθημα φροντίδας προς τους πολίτες”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: