Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Σημαντική διάκριση για το αυγοτάραχο εταιρείας από το Μεσολόγγι

Κοινοποίηση

Το προϊόν «Αυγοτάραχο Gold Selection» της εταιρείας απέσπασε τρία αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του στα φετινά Athens Fine Food Awards (AFFA)

Μια σημαντική διάκριση απέσπασε η εταιρεία «Πασιόπουλος Ε.Ε.» στα φετινά Athens Fine Food Awards (AFFA), που διοργανώθηκαν απ’ την Έκθεση τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας. Το προϊόν «Αυγοτάραχο Gold Selection» της εταιρείας «Πασιόπουλος Ε.Ε.» απέσπασε τρία αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλα τα διαγωνιζόμενα προϊόντα με 18,77, ενώ κατέκτησε επίσης το Platinum βραβείο «Best of AFFA 2023» ως το καλύτερο προϊόν του φετινού διαγωνισμού.

Τα Athens Fine Food Awards αποτελούν τη σημαντικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ελλάδα για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών. Αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειάς τους.

Στην κριτική επιτροπή των AFFA 2021 κλήθηκαν να προσφέρουν την εμπειρία τους καταξιωμένοι επαγγελματίες στον χώρο τους όπως σημαντικοί chefs με βραβεύσεις και αστέρια Michelin, sommelier ποτών και ελαιολάδων, F&B Managers και πολυβραβευμένοι γραφίστες με σημαντικές δουλειές στον χώρο των τροφίμων.

Σκοπός των AFFA είναι ν’ αποτελέσουν σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της Ελληνικής παραγωγής, που στηρίζεται στην πρώτη ύλη, την καινοτομία, την τεχνογνωσία, τις καλές πρακτικές και την θρεπτική αξία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, σε ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην εταιρεία κι εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον. Σημειώνει δε ότι «διακρίσεις όπως αυτές συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων – μελών μας καθότι χρειαζόμαστε σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, για να εξέλθουμε από την κρίση, στρατηγικές ανάπτυξης, αξιοποίησης των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων, στην εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό της οικονομίας με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας».

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: