Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Συλλυπητήρια του Επιμελητηρίου για τα θύματα της Δυτικής Αττικής

Κοινοποίηση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για τα θύματα της Δυτικής Αττικής

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τα συμβάντα στην Δυτική Αττική εξέδωσε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, η οποία έχει ως εξής:

“Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δια του Προέδρου του κου Παναγιώτη Τσιχριτζή, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή του στους πολίτες και επιχειρηματίες των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τη θεομηνία.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος αιτείται προς την πολιτεία όπως μεριμνήσει άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών, την οικονομική στήριξη των πληγέντων και κυρίως την κατασκευή έργων υποδομής που θα αποτρέψουν αντίστοιχα τραγικά φαινόμενα στο μέλλον.

Δεδομένου των έντονων κλιματολογικών αλλαγών, το κράτος οφείλει να λάβει επιπλέον μέτρα και να δράσει συντονισμένα για να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια συμβάντα με ανυπολόγιστες συνέπειες για τη ζωή των πολιτών καθώς και για την τοπική οικονομία”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: