Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Προς αποχώρηση ο Ντίας – Τον θέλει η Λαμία

Κοινοποίηση

Η Λαμία κινείται για τον 29χρονο Ουρουγουανό μέσο του Παναιτωλικού

Ο Χόρχε Ντίας θ’ αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό μετά από δύο σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό σημείο επαφής για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός θ’ αποχωρήσει από την Ελλάδα. Η Λαμία έχει προσεγγίσει τον 29χρονο, ο οποίος μένει ελεύθερος σ’ ένα μήνα. Σύμφωνα, δε, με άλλες πηγές έχει καταθέσει και πρόταση.

Ο Ντίας μπορεί ν’ αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στο κέντρο, στη δεξιά πλευρά τόσο ως μπακ, όσο κι ως εξτρέμ. Χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκε σ’ όλες αυτές τόσο από τον Τραϊανό Δέλλα, όσο κι από τον Μάκη Χάβο.

Ο δεύτερος ήταν που εισηγήθηκε να τον αποκτήσει η Λαμία, καθώς τον γνώριζε από το Αγρίνιο. Βέβαια, το μέλλον του Μακεδόνα τεχνικού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Είναι πιθανό ο Χάβος ν’ αποτελέσει παρελθόν από τη Λαμία, η διοίκηση της οποίας τον θεωρεί υπεύθυνο για την απογοητευτική εμφάνιση κι αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 27 φορές με τον Παναιτωλικό, ενώ πριν έλθει στην Ελλάδα φόρεσε στην Ισπανία τις φανέλες των Αλμπαθέτε, Νουμάνθια, Σαραγόσα.

ΠΗΓΗ

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: