Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Πλειστηριασμοί -και- πρώτων κατοικιών στην Αιτωλοακαρνανία

Κοινοποίηση

Δέκα πλειστηριασμοί συνολικά μέσα στην εβδομάδα

Δέκα (10) πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αγρίνιο, Ναύπακτο και Μεσολόγγι έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτή την εβδομάδα στην Αιτωλοακαρνανία, μεταξύ Τετάρτης 25 και Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή”, οι δύο εξ αυτών αφορούν πρώτες κατοικίες. Οι πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν:

  • Οι έξι (6) πλειστηριασμοί του Αγρινίου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
  • Οι τρεις (3) πλειστηριασμοί της Ναυπάκτου έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς και θα πραγματοποιηθούν οι δύο (2) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδας και ο ένας (1) από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Πατρών.
  • Ο ένας (1) πλειστηριασμός του Μεσολογγίου έχει μετατραπεί σε ηλεκτρονικό και θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο Συμβολαιογράφο Λευκάδας.

Γι’ αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά 906 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι αφορούν σε σπίτια, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, αγροτεμάχια και επιχειρήσεις.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: