Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός τουρισμός: Νέα αναβολή των αποτελεσμάτων

Κοινοποίηση

Αναβάλλεται διαρκώς η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον ΟΑΕΔ

Από μέρα σε μέρα αναβάλλεται διαρκώς η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον ΟΑΕΔ για τους δικαιούχους του κοινωνικού τουρισμού. Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, στο επόμενο 24ωρο, ίσως και λίγο αργότερα, αναμένονται τα αποτελέσματα του κοινωνικού τουρισμού από τον ΟΑΕΔ με τον οργανισμό να έχει αφήσει πίσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα που περιμένουν χιλιάδες οικογένειες.

Μέχρι σήμερα ουδείς από τον ΟΑΕΔ έχει ενημερώσει για τον λόγο που παρουσιάζεται τέτοια καθυστέρηση σε ένα πρόγραμμα που θα έπρεπε κανονικά να έχει ολοκληρωθεί από την άνοιξη.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις, οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί είναι πάνω από 250.000.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια διακοπών είναι από μία έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή από μία έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΑΕΔ: Ποιες παροχές δίνει η κάρτα ανεργίας σε ανέργους

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: