Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Ανθρωπιστική βοήθεια απ’ την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Κοινοποίηση

Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) προς τους πλημμυροπαθείς στην Θεσσαλία, με σημαντική ανταπόκριση πολίτων, έπειτα από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη. Αυτή η δεύτερη αποστολή ήταν μία κοινή προσπάθεια με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και τη συνδρομή του Διευθυντή Κ. Γιαννόπουλου.

Υπό τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Φίλια, συγκεντρώθηκε το σύνολο των αγαθών στην έδρα της Περιφέρειας και η αποστολή αναχώρησε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 με προορισμό την Λάρισα, προκειμένου να διανεμηθούν τα είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες με ευθύνη του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, ο Δημήτρης Παπούλιας ευχαρίστησε για τις 20 παλέτες τρόφιμα, νερά, κλινοσκεπάσματα και ρούχα που πρόκειται να διατεθούν στους πληγέντες. Οι πολίτες της ΠΔΕ έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους προς τους Θεσσαλούς που δοκιμάζονται στέλνοντας, μαζί με όλα τα είδη που συγκέντρωσαν, ένα ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: