Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες στους κλειστούς χώρους εστίασης από 13 Σεπτεμβρίου

Κοινοποίηση

Οι ανεμβολίαστοι δε θα μπορούν να πάνε ούτε σε καφέ ούτε σε εστιατόρια, ταβέρνες κ.λπ.

Σφίγγει τον κλοιό για τους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση, με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, την Τρίτη 24 Αυγούστου. Σύμφωνα με όσα είπε, οι ανεμβολίαστοι, από τις 13 Σεπτεμβρίου 2021 έως και 31 Μαρτίου 2022, δε θα μπορούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ και κέντρα διασκέδασης), καθώς αυτοί θα λειτουργούν μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Στην είσοδο των επιχειρήσεων θα γίνεται έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού ή νοσησης και έλεγχος ταυτοπροσωπίας με την εφαρμογή covid free app.

Σε ό,τι αφορά τα θέατρα, τους κινηματογράφους, τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, θα επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Οι δε ανεμβολίαστοι θα εισέρχονται με εργαστηριακό rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Έλεγχος βεβαίωσης εμβολιασμού, νόσησης, αρνητικού τεστ και έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται στην είσοδο της επιχείρησης με την εφαρμογή covid free app.

Ακολουθήστε το agriniovoice.gr στο Google News.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: