Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μεσολόγγι: Συνάντηση Καρβέλη με μέλη της Φιλοζωικής

Κοινοποίηση

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου «Φίλοι των ζώων και του Περιβάλλοντος Ι.Π. Μεσολογγίου», συναντήθηκε την Τρίτη 23 Αυγούστου ο αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Σπύρος Καρβέλης, προκειμένου να συζητήσει και να ενημερωθεί σχετικά με τα αυξανόμενα κρούσματα δηλητηρίασης αδέσποτων ζώων με χρήση τοξικών ουσιών, τα οποία έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο κ. Καρβέλης καταδίκασε κάθε φαινόμενο κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Μεσολογγίου υποστηρίζει την προσπάθεια αλλά και τις δράσεις του συλλόγου, παρέχοντας τροφές, κατασκευή υποδομών και υλοποίηση προγράμματος στειρώσεων.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε ότι τα φαινόμενα των δηλητηριάσεων αδέσποτων ζώων δημιουργούν πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που ορισμένοι επιδιώκουν να «λύσουν» με αυτό το νοσηρό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, η συνεργασία και η συνεννόηση των φορέων είναι αυτή που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: