Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Καραγεωργίου: “Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Εξάλλου είμαστε χαμένοι”

Κοινοποίηση

Με την ιδέα του υποβιβασμού φαίνεται πως συμβιβάζονται σιγά-σιγά στην ΑΕΛ Καλλονής, κάτι που αποτυπώνεται και στα λεγόμενα του Νίκου Καραγεωργίου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Καλλονής:

“Φεύγουμε στενοχωρημένοι από ένα παιχνίδι, όπου θα μπορούσαμε, στο δεύτερο ημίχρονο, σε κάποιες στιγμές να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις για να λειτουργήσουμε καλύτερα στην τελική προσπάθεια και βάλουμε ένα γκολ.

Πιστεύω ότι ένας βαθμός δεν θα έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο στη θέση που βρισκόμαστε, αλλά θα ήταν ένα τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, εξάλλου χαμένοι είμαστε εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης. Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας.

Το θέμα είναι να καταλάβουν τα παιδιά ότι η λογική τους πρέπει να είναι σαν αυτή του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος, άλλα είπαμε και διαφορετικά λειτουργήσαμε. Δεν μπορούμε να έχουμε πισωγύρισμα. Είτε παίζουμε με ισάξια ομάδα είτε με τον πρωταθλητή, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουν τα παιδιά την κατάσταση”.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: