Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

«Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς»: Επίσκεψη Καραπάνου στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα»

Κοινοποίηση

Επίσκεψη του Αντιδημάρχου Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου επισκέφθηκαν τις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς».

Πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου υλικού με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα πρόληψης καρδιολογικών παθήσεων. Εκφράστηκαν ευχαριστίες στην Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου για την υποδοχή και τη συνεργασία.

Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για κάθε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, τα στελέχη του Κέντρου είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: