Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Εορτές Εξόδου: Ιστιοπλοϊκός αγώνας “ΘΥΣΙΑΣ 2019”

Κοινοποίηση

Ιστιοπλοϊκοί αγώνες με σκάφη OPTIMIST & LASER 4,7

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου, διοργανώνουν για πρώτη φορά Ιστιοπλοϊκούς αγώνες με σκάφη OPTIMIST & LASER 4,7, στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου με την ονομασία “ΘΥΣΙΑΣ 2019”.

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στο Λιμάνι Μεσολογγίου, στις 13 και 14 Απριλίου, από τις 11.00 έως 15.00 και οι κυβερνήτες των σκαφών θα έχουν ηλικία από 8 ετών και άνω!

“Ο σκοπός αυτής της ναυταθλητικής γιορτής είναι να τιμήσουμε το γεγονός της Ηρωικής Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων και να προβληθεί το άθλημα της ιστιοπλοΐας τριγώνου με σκάφη optimist & laser ώστε να το γνωρίσουν τα παιδιά της περιοχής μας” αναφέρει στο κάλεσμά του ο ΝΟΜ και συνεχίζει: “Τα οφέλη που αποκομίζει ένα παιδί μαθαίνοντας ιστιοπλοΐα είναι αρκετά και διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του. Το παιδί είναι κοντά στη φύση και μαθαίνει να σέβεται και να αγαπά τη θάλασσα. Επίσης γυμνάζει σημεία του σώματος, όχι βέβαια στον βαθμό που αυτό επιτυγχάνεται μέσα από άλλα αθλήματα. Είναι πολύ σημαντικό για ένα παιδί, που ζει στην Ελλάδα, να γνωρίζει τους ανέμους και την ναυτική ορολογία. Επίσης, επειδή το άθλημα προϋποθέτει καλό προγραμματισμό και οργάνωση, το παιδί είναι πιο εύκολο να έχει αυτά τα στοιχεία και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του.”

Πληροφορίες, Εγγραφές: 6973 694019, 6974 271607 και [email protected].

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: