Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Έναρξη του προγράμματος εναλλακτικών μορφών τουρισμού στη Λιμνοθάλασσα

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/9) η εναρκτήρια εκδήλωση της δράσης «Το φυσικό περιβάλλον και τα ψάρια της Λιμνοθάλασσας στην υπηρεσία εναλλακτικών μορφών τουρισμού και εκπαίδευσης», στις εγκαταστάσεις του φυσικού ιχθυοτροφείου της Λιμνοθάλασσας Κλείσοβας (4η καμάρα). Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα I.C.E.- Innovation, Cultureand Creativity for a new Economy και τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Μεσολογγίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος, ενώ στις εγκαταστάσεις του ιχθυοτροφείου ξεναγήθηκαν επισκέπτες, μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αν. Σκαρμούτσος, η αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Σ. Λαναρά καθώς και ο τοπικός σύμβουλος Α. Σπανός.

Οι δραστηριότητες οργανώνονται από τον Αλιευτικό Συνεταιρισμό Κλείσοβας “Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”, το Βιολογικό Τμήμα Πανεπιστημίου Πατρών και την εταιρεία “AQUAACTION” και υλοποιούνται με την υποστήριξη του Τμήματος Τουριστικής Ανάπτυξης του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

kammenos6

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: