Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Έναρξη ακαδημίας στον Παναιτωλικό σε συνεργασία με τις Ελπίδες

Κοινοποίηση

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζει η λειτουργία όλων των ηλικιακών τμημάτων

Την έναρξη των ακαδημιών -σε συνεργασία με τις Ελπίδες- ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Οι προπονήσεις ξεκινούν από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται στις εγκαταστάσεις των Ελπίδων.

Η ανακοίνωση:

Οι δύο κορυφαίες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της περιοχής, ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και οι ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, συνεργάζονται και δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να μάθουν ποδόσφαιρο, να αθληθούν, να αναδείξουν το ταλέντο τους και -γιατί όχι- να κάνουν επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο, όπως έκαναν έως τώρα δεκάδες παιδιά.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η προοπτική που ανοίγεται μέσα από διεθνείς συνεργασίες (βλέπε Μπενφίκα), αποτελούν εχέγγυα για την αναβάθμιση του έργου, το οποίο πλέον γίνεται σε ενιαίο πλαίσιο, ανεβάζοντας το επίπεδο και των αθλητών και των συλλόγων. Δίνουν περισσότερα εφόδια στα παιδιά που διαθέτουν το ταλέντο και την προοπτική και τα προετοιμάζουν για τη σταδιακή ένταξή τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών – γυμναστών:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Υπεύθυνος Τμημάτων υποδομής: Παναγιώτης Τάγκαλος
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Χρήστος Μπεκούλης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Βασίλης Ξανθόπουλος, Σίλβα Τζούνιορ, Χρυσόστομος Τεγούσης, Δημήτρης Θεοδοσίου, Αλέξανδρος Ρήγας, Αλέκος Ψυλιάς, Νίκος Φαναριώτης, Αντώνης Τσάτσος, Βασίλης Κλιάφας, Παναγιώτης Μπενέκος, Χρήστος Σουμέλης, Ανδρέας Γερνάς.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζει η λειτουργία όλων των ηλικιακών τμημάτων με προπονήσεις που θα γίνονται στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΙΔΩΝ. Μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας από 6 έως 16 ετών, στα γραφεία της Ακαδημίας (επικοινωνία 2641034490 ή 6937042537).

Δείτε παρακάτω το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων:

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: