Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Δημοπρατήθηκε η οδοποιΐα και αποχέτευση του 2ου Γυμνασίου Μεσολογγίου

Κοινοποίηση

dimarxeio-mesologgi

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη (19/5) το έργο οδοποιΐας και αποχέτευσης του 2ου Γυμνασίου στην περιοχή Αγ. Δημητρίου Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 106.411 €, που προέρχονται από πιστώσεις ΣΑΤΑ και Υπουργείου Εσωτερικών.

Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση του δρόμου, ο οποίος διέρχεται νότια του νέου κτιρίου που κατασκευάσθηκε για την στέγαση 2ου Γυμνασίου, με κατάληξη στην οδό Μάνας. Παράλληλα θα γίνει σύνδεση του σχολείου με το δίκτυο αποχέτευσης.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών είναι περίπου τρεις μήνες, οπότε τη νέα σχολική χρονιά το 2ο Γυμνάσιο θα παραδοθεί στους μαθητές/τριες και εκπαιδευτικούς.

Ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Με την διοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή (24/5) στο Μεσολόγγι, οι εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος (10:30) και ακολούθως κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Πεσόντων (11:00 – Τρίγωνο).

kammenos5

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: