Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Διακρίσεις και πλούσιες εμπειρίες για τις μαθήτριες της σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού της ΓΕΑ

Συμμετείχαν στον εθνικό διαγωνισμό χορού «Dance Arts Competition»

Κοινοποίηση

Mε διακρίσεις και πλούσιες εμπειρίες επέστρεψαν οι μαθήτριες της Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) που συμμετείχαν στον εθνικό διαγωνισμό χορού «Dance Arts Competition». O διαγωνισμός διεξήχθη στην Αθήνα, στο Θέατρο Κνωσσός, το διάστημα 5-7 Απριλίου, με τις μαθήτριες της ΓΕΑ να κατακτούν μετάλλια και βραβεία, καθώς πέτυχαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση της 3ης ημέρας του διαγωνισμού.

Στην κατηγορία Solo Mπαλέτο, η Δήμητρα Καντερέ συμμετέχοντας με δυο χορογραφίες κλασικού ρεπερτορίου απέσπασε τα 2 πρώτα βραβεία και 2 χρυσά μετάλλια και 2 υποτροφίες χρηματικού επάθλου, αλλά και summer workshop στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Αλέξανδρου Χατζιάρα. Η Νάσια Παπαγιαννοπούλου έλαβε το 4ο βραβείο επαίνου και η Σίλια Διδασκάλου το 4ο βραβείο επαίνου.

Στην κατηγορία ντουέτο μπαλέτο κλασικού ρεπερτορίου, οι μικρές μπαλαρίνες της αποστολής Νάγια Λαχανά και Ειρήνη Καρρά έλαβαν το 4ο βραβείο επαίνου.

Στην κατηγορία free style, οι μαθήτριες του Τμήματος Σύγχρονου Χορού της σχολής Αλεξάνδρα Ροΐδη και Χριστίνα Παναγιώτου έλαβαν το 4ο βραβείο επαίνου, με χορογραφία της καθηγήτριας της σχολής Βάνας Ράπτη.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες Μυρτώ Σιδέρη και Λαμπρινή Σουραβλιά που συμμετείχαν με ντουέτο κλασικού ρεπερτορίου και στις μαθήτριες Αρετή Φαρμάκη, Αθηνά Παπαντώνη, Ευαγγελία Τσελίκα, Ελεάννα Μπαρπάκη που συμμετείχαν στην κατηγορία μπαλέτο ομαδικό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, βραβεύτηκε η καλλιτεχνική Διευθύντρια και καθηγήτρια της σχολής Βάνα Ράπτη.

Η Σχολή της Γυμναστικής Εταιρείας συμμετέχει σε εθνικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς από το 2013 κι επιτυγχάνει την παρουσία της στις πρώτες θέσεις, απόρροια της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στις αίθουσες διδασκαλίας του Παπαστρατείου Μεγάρου.

Το ΔΣ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, με ανακοίνωσή του, εξέφρασε σε όλα τα μέλη της αποστολής τα θερμά του συγχαρητήρια.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: