Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Αντί εισιτηρίου, με κουπόνι ενίσχυσης του Ερασιτέχνη το φιλικό με Ατρόμητο

Κοινοποίηση

Με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού θα γίνει το φιλικό προετοιμασίας με τον Ατρόμητο το Σάββατο 29 Ιουλίου, στο γήπεδο, με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα. Με σχετική απόφαση του Δ.Σ. η είσοδος των φιλάθλων θα είναι ελεύθερη και στο συγκεκριμένο φιλικό και σε εκείνα που θα ακολουθήσουν, ενώ για την εξυπηρέτησή τους θα είναι ανοικτές οι Θύρες 1 και 2 στη μεγάλη κερκίδα του γηπέδου.

Αντί εισιτηρίου βέβαια θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης 2 ευρώ που εκδίδονται από τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, τα οποία οι φίλαθλοι πρέπει να προμηθευτούν για την είσοδό τους.

“Καλούμε τους φιλάθλους, αγοράζοντας ένα ή περισσότερα, να βοηθήσουν τον Σύλλογό μας, προσφέροντάς του οικονομική και ηθική τόνωση για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των αγωνιστικών τμημάτων που λειτουργεί (Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Ελληνορωμαϊκή) τη νέα αγωνιστική περίοδο” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, την Κυριακή 30 Ιουλίου, ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Παναιγιάλειο στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon, σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: