Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο

0
3729

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν αυτό το διάστημα στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας σε διάφορες τοπικές και κεντρικές εταιρείες. Τι άτομα ζητούνται, τι παρέχεται και που θα βρείτε πληροφορίες για τις θέσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως το Αγρίνιο. Ανοιχτές θέσεις υπάρχουν επίσης στο Μεσολόγγι, τη Ναύπακτο και τον Μύτικα.

Ζητούνται μεταξύ άλλων Social Media Manager, υπάλληλοι σε κατάστημα Play ΟΠΑΠ, οδηγός σε εταιρεία τροφίμων και σε εμπορική εταιρεία, γραφίστας και πωλητής για εταιρεία Γραφικών Τεχνών, barista και σερβιτόροι για ξενοδοχείο, barista και σερβιτόροι για κεντρικές καφετέριες, υπάλληλοι σε βενζινάδικο, αντιπρόσωποι σε φαρμακευτική εταιρεία, εργάτες σε εργοστάσιο, εξωτερικοί πωλητές, πιτσαδόρος, ζαχαροπλάστες, παιδαγωγός κ.α.

Οι θέσεις, μαζί με σχετικές πληροφορίες επικοινωνίας, είναι δημοσιευμένες στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Αναγγελία”, η οποία κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής (7/7) στα περίπτερα όλου του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.


Ψάχνεις εργαζόμενο;

Στείλε κι εσύ τη δική σου αγγελία στην “Αναγγελία” στο [email protected].

Ψάχνεις δουλειά;

Κάθε βδομάδα η “Αναγγελία” δημοσιεύει ανοιχτές θέσεις εργασίας στο Νομό.

Στην “Αναγγελία” θα βρείτε επίσης το πληρέστερο ένθετο Μικρών Αγγελιών (διαμερίσματα, γκαρσονιέρες, οικόπεδα, κτήματα κλπ.).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ