Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ακόμα 7 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Κοινοποίηση

Νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία είχαμε την Τετάρτη 10 Απριλίου και τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Απριλίου στην Δυτική Ελλάδα. Έγιναν συνολικά επτά συλλήψεις σε Πάτρα, Αίγιο, Πύργο, Μανολάδα, Αμαλιάδα και Θέρμο. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία. Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τις συλλήψεις ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Μία σύλληψη στην Αιτωλοακανανία

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Θέρμο, ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Τρεις συλλήψεις στην Αχαία

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αίγιο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η συντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Τρεις συλλήψεις στην Ηλεία

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Μανολάδα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: