Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Αίτημα για ξένους διαιτητές καταθέτει η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός

Κοινοποίηση

Αίτημα για ξένους διαιτητές στα κρίσιμα ματς που απομένουν στα playouts θα καταθέσει η ΠΑΕ Παναιτωλικός στην ΚΕΔ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (7/4), στον απόηχο του αγώνα με τον Βόλο. «Είναι επικίνδυνο διαιτητές να “δίνουν κατεύθυνση” όπως καταγγέλθηκε ή να καθορίζουν με σημαντικά λάθη που δε μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα, την εξέλιξη αγώνων», σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Έχοντας μπει στο πιο καθοριστικό διάστημα της αγωνιστικής περιόδου όπου κρίνεται το μέλλον και η επιβίωση των ομάδων, αντί να διασφαλίζεται από τους αρμόδιους το αδιάβλητο της διαδικασίας των Play-outs, κατακλυζόμαστε από ανεξήγητες διαιτητικές αποφάσεις, διαμαρτυρίες, ανακοινώσεις και αντιδράσεις που επιβεβαιώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είναι επικίνδυνο διαιτητές να «δίνουν κατεύθυνση» όπως καταγγέλθηκε ή να καθορίζουν με σημαντικά λάθη που δεν μπορούν να θεωρηθούν ανθρώπινα, την εξέλιξη αγώνων, άρα και τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν σε μια τέτοια διαδικασία αγώνων.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν μπορούν «να σφυρίζουν αδιάφορα» απέναντι σε όσα έχουν δει και έχουμε δει έως τώρα. ΟΦΕΙΛΟΥΝ να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα των αγώνων και εν τέλει η παραμονή και ο υποβιβασμός ομάδων θα κριθεί αποκλειστικά από την αγωνιστική τους προσπάθεια και δεν θα επηρεαστεί από στοχευμένες αποφάσεις διαιτητών που προκαλούν την κοινή λογική.

Η ομάδα μας αύριο κιόλας θα αιτηθεί στην ΚΕΔ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, καθώς όσο και να ψάχνουμε δυσκολευόμαστε να βρούμε διάθεση ισονομίας και δίκαιης αντιμετώπισης των διαιτητών έως τώρα. Αντίθετα έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστές (αρνητικοί φυσικά) των αγώνων και ήδη έχουν αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα. Χωρίς μάλιστα να υπάρξουν συνέπειες!

Υ.Γ. Είκοσι χρόνια στη διοίκηση δεν ψάξαμε δικαιολογίες για τα λάθη ή τις παραλείψεις μας. Αντίθετα με τις πράξεις μας, τη στάση, τη συμπεριφορά μας, δείξαμε ότι υπάρχουν τρόποι να συμβάλλουμε για να γίνει το ποδόσφαιρό μας καλύτερο. Περήφανα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Μπορούν να κοιταχτούν και όσοι απλά πιπιλίζουν την καραμέλα; Την ίδια ευθύνη έχουν κι εκείνοι που τους στηρίζουν (σε τοπικό ή πανελλαδικό επίπεδο) ή τους ανέχονται.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Περιεχόμενα άρθρου

Διαβάστε επίσης: