Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Αγρίνιο – Μεσολόγγι: Εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής

Κοινοποίηση

Εγγραφές στις Σχολές της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι εγγραφές στις Σχολές Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, που λειτουργούν σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι.

Στο Αγρίνιο, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Δαυίδ ο Ψαλμωδός» στεγάζεται στην οδό Αγίας Τριάδος 2. Λειτουργούν τμήματα βυζαντινής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κρητική και πολίτικη λύρα, κρητικό και πολίτικο λαούτο, βιολί, παραδοσιακά κρουστά, κανονάκι, κλαρίνο και έγχορδα – πνευστά (λαούτο, νέϊ, καβάλ, ούτι, ταμπουράς, ποντιακή λύρα). Οι εγγραφές γίνονται στη διεύθυνση της Σχολής, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 18:00’ – 19:00’ (Τηλέφωνο: 26410 31083).

Στο Μεσολόγγι, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» στεγάζεται στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης, στη διεύθυνση Γ. Χονδρού και Κανατά. Λειτουργούν τμήματα βυζαντινής μουσικής και παραδοσιακών μουσικών οργάνων: κανονάκι, βιολί, ούτι, τουμπελέκι, λαϊκή κιθάρα, κλαρίνο και πιάνο. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Πλατεία Κέννεντυ (Τηλέφωνο: 26310 26549).

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: