Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΔΕΗ: Πως θα έχετε 15% έκπτωση στον λογαριασμό του ρεύματος

Κοινοποίηση

Μείωση στον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 15% θα έχουν όσοι πληρώνουν εμπρόθεσμα τον λογαριασμό τους, όσο και εκείνοι που έχουν ενταχθεί σε διακανονισμό και είναι συνεπείς.

Όπως επισημαίνεται, η έκπτωση δεν αφορά στο σύνολο του λογαριασμού, αλλά στο ανταγωνιστικό σκέλος του, δηλαδή στο καθαρό ποσό του ρεύματος. Και αυτό γιατί στο λογαριασμό της ΔΕΗ εντάσσονται και άλλες χρεώσεις, όπως για τον Δήμο, την ΕΡΤ κλπ. Την ίδια ώρα η ΔΕΗ «τρέχει» άλλη μια έκπτωση για τα νοικοκυριά.

Όσοι πλήρωναν εμπρόθεσμα μέσα στο 2015 θα κερδίσουν φέτος τη διπλάσια αξία του παγίου τους η οποία θα αφαιρεθεί από το ποσό.

Ουσιαστικά η ΔΕΗ στοχεύει στην ελάφρυνση 5,5 εκατομμυρίων καταναλωτών οι οποίοι παραμένουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, παρά την κρίση. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και όσοι είχαν χρέη και έσπευσαν να κάνουν διακανονισμό, τον οποίο φυσικά τηρούν.

Αναδημοσίευση από thecaller.gr

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: