Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πληρώνονται την Πέμπτη τα οικογενειακά επιδόματα

Κοινοποίηση

Δες αν είσαι δικαιούχος του οικογενειακού επιδόματος του ΟΓΑ (εφαρμογή)

Μετά από πολλές ημέρες καθυστέρησης και πολλές αντιδράσεις σε όλη την χώρα, το Υπουργείο Εργασίας κατάφερε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κονδύλια για τα οικογενειακά επιδόματα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, η τρίτη δόση θα καταβληθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015.

Η καθυστέρηση στα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ είναι πολύ μεγάλη, τα οποία έπρεπε να έχουν καταβληθεί στις 20 Οκτωβρίου. Ωστόσο το σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που είχε η χώρα έφερε ουσιαστικά μία διβδόμαδη καθυστέρηση.

Η πληρωμή αυτή θα είναι η τρίτη μέσα στο 2015 και θα αφορά το τρίτο τρίμηνο (Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου) για τους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 4/9/2015 και πληρούν τις αντίστοιχες προϋποθέσεις. Το επίδομα αυτό αφορά 645.000 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223 εκ. ευρώ.

Τμήμα Ειδήσεων
Τμήμα Ειδήσεωνhttps://agriniovoice.gr
Ειδησεογραφία με έμφαση στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Επικαιρότητα, Θέσεις Εργασίας, Παναιτωλικός, Μικρές Αγγελίες. Με την υποστήριξη της Εβδομαδιαίας Εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αναγγελία».
spot_img

Διαβάστε επίσης: